Φτιάξε ένα φανταστικό
παιδικό δωμάτιο

Θέλω να σε βοηθήσω με το σωστό σχεδιασμό του παιδικού δωματίου ώστε να είναι άνετο, λειτουργικό και εντυπωσιακό.

Ένας σχεδιασμός που ικανοποιεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες του παιδιού αλλά και τις δικές σου. Επιπλέον, πριν ακόμα ξεκινήσεις την έρευνα ή τις εργασίες θα γνωρίζεις τι θα κάνεις, πως θα το κάνεις και πόσο θα σου στοιχίσει.

Περιμένεις παιδάκι και θέλεις να ετοιμάσεις το δωμάτιό του αλλά δεν ξέρεις από που να αρχίσεις; Έχουν όλοι άποψη για τη διακόσμηση και σε βομβαρδίζουν με ιδέες και λίστες για τα απαραίτητα; Έχεις πελαγώσει και δεν ξέρεις σε ποιό κατάστημα να πας; Αναρωτιέσαι που θα βρεις αυτά τα ωραία έπιπλα που είδες σε εκείνο το λογαριασμό του Instagram; Τι ωραία που θα ήταν να μπορούσες να το φτιάξεις έτσι!

Κι αν έρχεται κι άλλο μέλος στην οικογένεια αρχίζουν όλα από την αρχή…. Πώς θα φτιάξω το δωμάτιο; Κι αν είναι διαφορετικού φύλου; Πώς θα φτιάξω το δωμάτιο ώστε να ικανοποιώ τις ανάγκες και των δύο παιδιών;

Κι αφού νομίζεις πως όλα έχουν δρομολογηθεί, έρχεται η ώρα της αλλαγής του κρεβατιού και η ώρα του σχολείου….Τι κρεβάτι να πάρω; Και το γραφείο που θα μπει; Οχ, ξέχασα τη βιβλιοθήκη…..Και μήπως τελικά πρέπει να αλλάξω τη διακόσμηση γιατί δεν είναι πια μωρά;;;

Και κάπως έτσι, φτάνει και η ώρα της εφηβείας! Αναρωτιέσαι αν τελικά πρέπει να αλλάξεις ξανά το παιδικό δωμάτιο και να το μετατρέψεις σε εφηβικό γιατί τις προάλλες τα παιδιά σου είπαν πως δεν μπορούν να υποδεχτούν τους φίλους τους σε αυτό το χώρο, αλλά και γιατί δεν είναι πια μωρά!

Τελικά ξοδεύεις ατελείωτες ώρες στο διαδίκτυο ψάχνοντας για λύσεις και καταλήγεις να επιλέγεις αναρίθμητες φωτογραφίες από υπέροχα παιδικά δωμάτια και δεν ξέρεις ούτε από που ν’ αρχίσεις ούτε που θα μπορούσες να βρεις όλα αυτά τα πράγματα αλλά και ούτε πως να εφαρμόσεις όλες αυτές τις ιδέες που βρήκες.

Μήπως κάτι από όλα αυτά σου ακούγεται γνωστό; Μήπως έχεις κάνει κάποια από αυτές τις σκέψεις;; Είμαι σίγουρη πως ναι…..

Είμαι κι εγώ μαμά και κάποιες από τις πιο πάνω αγωνίες είναι και δικές μου αγωνίες και τις καταλαβαίνω απόλυτα. Η επαγγελματική μου κατάρτιση ως αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με την ιδιότητά μου ως μητέρα αποτελεί το δυνατό μου στοιχείο που θα σε βγάλει από τις αμφιβολίες και θα επιλύσει τα προβλήματά σου όσον αφορά τη διαμόρφωση του παιδικού δωματίου. Χρειάζεσαι κάποιον που γνωρίζει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα και μπορεί να σου προτείνει μία ουσιαστική λύση.

 

Σχετικά μ' εμάς 1

Ελένη Καραντάκη

Πίσω από το fantasticoom βρίσκομαι εγώ η Ελένη. Ζω στην Αθήνα με τον άντρα μου και τις κόρες μου. Έχω σπουδάσει interior design στην Αθήνα και τη Βαρκελώνη.
Όταν ετοίμαζα το βρεφικό δωμάτιο για την υποδοχή της πρώτης μου κόρης διαπίστωσα πως αυτή η ενασχόληση με ενθουσιάζε.

Υπάρχουν τόσα πρακτικά και αισθητικά ζητήματα να σε απασχολήσουν σε ένα μόνο δωμάτιο που η δημιουργικότητά σου δεν εξαντλείται, αντιθέτως γιγαντώνεται!
Με τον ερχομό της δεύτερης κόρης μου συνειδητοποίησα πως η εξέλιξη του παιδικού δωματίου είναι συνεχής και αναγκαστικά ακολουθεί την εξέλιξη των παιδιών.
Έτσι, γεννήθηκε η ιδέα του fantasticoom, ενός μέσου όπου μπορώ να συνδυάσω την επαγγελματική μου κατάρτιση και την εμπειρία μου ως μαμά ώστε να βοηθήσω και άλλες μαμάδες να δημιουργήσουν για τα παιδιά τους φανταστικά παιδικά δωμάτια χωρίς να ξοδεύουν άσκοπα χρόνο για να να ψάχνουν τι και πως θα το κάνουν αλλά και χρήμα για αγορές που δεν έχουν νόημα.

Εϊμαι σίγουρη πως θα βρεις τη βοήθεια μου πολύτιμη!

Θέλεις κι εσύ να ανακαλύψεις πως μπορώ να σε βοηθήσω;